Over Eggersmann Hasselt

Al meer dan honderd jaar worden bij eggersmann individuele maatproducten voor oogstrelende, luxueuze designkeukens vervaardigd. Technische perfectie en tijdloze elegantie zijn onze passie. Research naar innovatie, toepassing van de nieuwste fabricagetechnologieën en koestering van ambachtelijke tradities staan bij ons aan de basis van een continue ontwikkelingslijn. Duurzaamheid vormt bij al onze keukensystemen één van de belangrijkste uitdagingen. eggersmann creëert hoogwaardige keukenunicaten voor veeleisende mensen.

Over Eggersmann Hasselt
Over Eggersmann Hasselt
Over Eggersmann Hasselt
Over Eggersmann Hasselt

Unique, persoonlijk en doordacht interieurmaatwerk

Uw woning verdient perfectie! Maatwerk en tijdloos mooi design uitgevoerd in de beste materialen. Het interieur is pas echt af en voor het volle pond geslaagd met unieke meubels en elementen helemaal afgestemd op uw persoonlijke smaak en tot op de millimeter passend aan de ruimte. Van exclusief badkamerontwerp tot knap keukendesign met functionele extra’s en ergonomisch comfort. Of wat dacht u van een zee van ruimte in wandkasten of dressing? De tv-wand die naadloos doorloopt in de haardombouw. Een tafel met bijpassende stoelen en die naast praktisch ook een échte blikvanger zijn in huis. Teveel mogelijkheden om op te noemen. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: een unique karakter waar u heel lang plezier aan beleeft. En net daarvoor moet u bij ‘eggersmann hasselt’ zijn.

Naar goede traditie

Eggersmann hasselt creëert interieuroplossingen die ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd zijn volgens de beste methode: kennis en ervaring van een authentiek ambacht gecombineerd met de meest geavanceerde fabricagetechnologieën. Daarmee bouwen we voort op een succesvolle traditie. Die van eggersmann. Al meer dan 100 jaar vervaardigt eggersmann individuele maatproducten voor oogstrelende, luxueuze designkeukens. Gekend voor de technische perfectie en tijdloze elegantie. Hoogwaardige keukenunicaten voor veeleisende mensen.

Uniek in de ware zin van het woord

De creaties zijn gebaseerd op ruim 100 jaar ervaring. Sinds grondlegger Wilhelm Eggersmann het moederbedrijf oprichtte in 1908, is voor eggersmann alleen het beste goed genoeg. Exclusieve producten waarbij individualiteit primeert en krachtige lijnen gecombineerd met uitzonderlijke materialen de rode draad zijn. En dat bewezen gevoel voor puur design vertaalt zich in ontwerpen volgens de belangrijkste Bauhaus architectonische elementen: gladde oppervlakken, kubieke vormen, neutrale kleuren en open plattegronden. Daarnaast onderscheidt eggersmann zich met unieke werkoppervlakken, fronten en zijdelen in de fijnste steensoorten en exotisch hout, en met technologische hoogstandjes voor kasten en ergonomie. De ingrediënten voor een ongeëvenaard concept. De standaard als alleen het beste goed genoeg is.

Over Eggersmann Hasselt

Duurzaamheid

 

Als eerste industriële Duitse fabrikant van keukensystemen is Eggersmann küchen GmbH & Co. KG volgens de strenge eisen van de FOREST STEWARDSHIP COUNCIL (FSC) gecertificeerd. Daarmee verlegt Eggersmann de standaard voor het verantwoord omgaan met de grondstof hout en de natuur.

FSC is het internationaal meest gerenommeerde certificatiesysteem voor duurzame bosbouw. FSC voorkomt op mondiaal niveau roofbouw, beschermt zeldzame soorten en voorkomt de schending van mensenrechten. Ongeacht of het hout afkomstig is uit tropische of inheemse bossen. Basis van de FSC is de certificering van bossen volgens wereldwijd gestandaardiseerde criteria. Hierin houdt FSC in dezelfde mate rekening met economische, ecologische en sociale eisen die aan het bos als bron worden gesteld. Jaarlijkse inspecties van alle gecertificeerde bedrijven zowel in het bos als ook in de verwerkende industrie zorgen voor een hoge mate aan geloofwaardigheid en transparantie. Daarom is de FSC het enige boscertificatiesysteem dat zowel door milieu-en sociale groeperingen als door de bosbouw en houtindustrie wordt gesteund.

Good Design logo

Uitreikingen

 

Eggersmann heeft de zeer prestigieuze “Good Design Award 2010” ontvangen van The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design. Één van de meest prestigieuze erkenningen wereldwijd voor hedendaagse ontwerp werd voorgelegd aan Eggersmann voor onze innovatieve toepassing van het unieke ” Silver Touch® warmgewalste roestvrij staal. Dit procédé geeft een warme organische look en feel van het roestvrij staal , terwijl het een stoer krasvast oppervlak creëert . Het eiland is voorzien van scherpe lijnen met geïntegreerd handvat ontwerp en is volledig vervaardigd uit het Silver Touch® materiaal.

Bezoek de Eggersmann website